Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Masina spalat cu presiune Hecht 3025 180 l/h 22bar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43982 lei Lei
Cod produs
HECHT3025
Out Of stock
Descriere
Masina de spalat cu presiune Hecht 3025 180 l/h 22 bar, in programul Accu 6020 (acumulatorul nu este inclus)  poate fi folosit atat pentru spalare, cat si pentru udare

aparatul este autoamorsant, apa poate fi pompata (aspirata) printr-un furtun din recipient
fara cabluri de alimentare
operare usoara si sigura
presiune de iesire comutabila

Aparatul ACCU de spalat cu presiune, HECHT 3025, ofera doua functii intr-una singura:

functii comune ale aparatelor de spalat cu presiune
posibilitatea de a stropi florile
Aparatul de spalat cu presiune vine cu o duza variabila, cu o simpla rasucire puteti alege intre 4 tipuri de duze pentru spalare sub presiune si o duza pentru pulverizare.
Aparatul este autoamorsant, puteti sa il conectati la un robinet obisnuit sau sa folositi un furtun pentru a aspira apa curata din recipient.
Presiunea din duza este de pana la 20 de ori mai mare decat cea dintr-un sistem normal de alimentare cu apa (pana la 22 bar).
Pentru spalarea normala a masinilor, motocicletelor, teraselor etc., puteti seta una dintre duzele de presiune cu un unghi de pulverizare de 0, 15, 25 sau 40 si o putere maxima de pana la 180 l/h. Cu o baterie noua complet incarcata, aparatul poate functiona mai mult de 20 de minute.
Daca doriti sa folositi aparatul ca pistol de pulverizare, comutati pe functionarea economica (consum mai mic de energie a bateriei) si setati duza de pulverizare. In acest mod, debitul de apa este de aproximativ 100 l/h si apa este pulverizata intr-un mod similar cu udarea dintr-un stropitor.
Astfel, masina de spalat poate fi utilizata ca sistem de aspersiune pentru udarea cu apa de ploaie curata din rezervoarele de suprafata, fara a fi nevoie sa transportati canistre grele pline cu apa. Datorita faptului ca masina de spalat este alimentata cu baterii, este eliminat si riscul de electrocutare. Cu toate acestea, nu este conceput pentru pomparea apei din rezervoare si fantani subterane.
Un avantaj major este usurinta de operare si de pregatire. Este suficient sa conectati furtunul si sa atasati bateria incarcata.
Marele avantaj este ca lucrati cu o tensiune sigura a bateriei de 20 V, astfel incat nu trebuie sa acordati atentie amplasarii adecvate a cablurilor de extensie si sa le protejati de contactul cu apa. Nici bateria si nici incarcatorul nu sunt incluse in livrarea masinii de spalat.

Aparatul are 2 moduri de functionare:

presiune scazuta de 10 bar cu un debit de 100 l/h
presiune ridicata de 22 bar cu un debit de 180 l/h
Bateria si incarcatorul nu sunt incluse !
Bateriile moderne cu litiu sunt usoare, inmagazineaza o cantitate mare de energie si, cu o ingrijire adecvata, au o durata de viata relativ lunga. Programul ACCU elimina acest dezavantaj, permitand ca mai multe produse diferite sa fie alimentate de o singura baterie. De exemplu, puteti obtine un ferastrau cu lant, o masina de tuns gard viu, o masina de tuns iarba, un aparat de spalat sub presiune, un ferastrau de taiat si alte utilaje pentru care, in mod normal, ati avea nevoie de mai multe baterii diferite si relativ scumpe. Dar, datorita programului ACCU, aveti nevoie de o singura baterie.
Aveti nevoie doar de o pereche de baterii de 2,5 Ah pentru a opera HECHT 5025. Cu toate acestea, aceste baterii sunt, de asemenea, compatibile cu intreaga gama ACCU 6020 si pot fi utilizate, de exemplu, astfel incat, in timp ce lucrati cu o baterie, sa o puteti incarca pe cealalta.

Date tehnice Hecht 3025

Presiune maxima 20 bar
Debit de lucru: 180 L/h
Accessoriii: universal 3 in 1
Caracteristica: aspiratie apa
Sursa putere: Baterie
Baterii in set: Nu
Tensiune baterie: 20 V
Baterii compatibile: 0620B, 0625B
Nivel sonor 85 dB / LWA /
Masa 1.3 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura