Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aerator scarificator electric Hecht 1848 2in1 1800W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75482 lei Lei
Cod produs
HECHT18482IN1
Out Of stock
Descriere
Aerator scarificator electric Hecht 1848 2 in 1 1800 W, cos colectare 55 l latime lucru 40 cm
Aerator electric cu latimea de lucru de 40 cm.
Consum de energie 1800 W. Volum cos 55 l. Potrivit pentru suprafete de pana la cca 1200 m2. 20 de cutite din otel. Cilindru cu sarma din otel.
Motor electric de inalta calitate si cu puterea de 1800 W
Datorita latimii de lucru de 40 cm, este potrivit pentru parcele medii si mai mari
Cilindru cu sarme si cutite de otel
Inlocuirea simpla a cilindrilor, care sunt amplasati in rulmenti de inalta calitate
Reglarea centralizata a adancimii de aerare
Manerele pliabile garanteaza transport si depozitare usoare
Manere ergonomice moi pentru un confort sporit de lucru
Colecteaza perfect datorita tunelului larg de evacuare
Cos de colectare din material rezistent 55 l
Aeratorul va va ajuta cu siguranta gazonul, pe care il va scapa de iarba nedorita si il va afana, ceea ce va avea ca rezultat un gazon des
Un gazon sanatos are nevoie de suficienti nutrienti, aer, apa si lumina solara pentru a creste. Cu toate acestea, in timpul cositului obisnuit, reziduurile de iarba ajung in gazon, ceea ce poate crea un strat impermeabil prin putrezire. Acest strat nu numai ca impiedica accesul aerului si nutrientilor in sol, dar este si ideal pentru cresterea ciupercilor si mucegaiului, care nu sunt de dorit pentru un gazon sanatos si frumos. De aceea este indicat sa taiati si sa aerisiti gazonul din cand in cand. Tunderea (verticulatia) se recomanda sa fie efectuata de doua ori pe an, prima data primavara, a doua oara toamna. Cilindrul de taiere indeparteaza paiele, resturile de plante si buruienile din gazon si taie stratul superior al solului. Acest lucru va imbunatati absorbtia de nutrienti, umiditate si aer si va stimula inradacinarea mai profunda a ierburilor. In acelasi timp, palcurile de iarba sunt taiate, ceea ce incurajeaza formarea de lastari noi si astfel gazonul se indeseste si intinereste.
Aerisirea (aerificarea) este recomandata pentru restul sezonului. Deranjeaza usor solul compactat, piaptana reziduurile de la cosit si alte impuritati din iarba, indepartand astfel invelisul impermeabil al vegetatiei vechi si imbunatatind schimbul de gaze din sol si absorbtia umiditatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura