Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Vas hidrofor inox IBO 24 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4165 lei Lei
Cod produs
vas-inox-24-ibo
Out Of stock
Descriere
Vas de hidrofor cu membrana IBO 24 litri
Vas orizontal cu membrana (membrana) fabricat din otel inoxidabil AISI303 tip 24 - 100 pentru stocarea apei in sistemele de alimentare cu apa.
Atat mantaua vasului cat si flansa sunt fabricate din otel inoxidabil.
Vasele cu diafragma IBO sunt destinate stabilizarii presiunii apei si cresterii volumului activ al instalatiei de apa rece. Se utilizeaza cu pompe cu parametri corespunzatori marimii rezervorului.
Versiunea din otel inoxidabil permite montarea vasului in puturi si incaperi umede fara riscul coroziunii accelerate. In interiorul rezervoarelor se afla membrana de cauciuc EPDM care formeaza o perna de gaz intre apa aflata in interior si mantaua exterioara a rezervorului. Intre membrana si carcasa rezervorului se afla gazul comprimat care sub presiune elibereaza apa din rezervor.
Vasul este echipat cu o supapa speciala pentru pomparea suplimentara sau evacuarea aerului din rezervor - un ventil identic cu cel auto, fiind situat in spatele rezervorului, sub capac. Vasele cu membrana IBO sunt dispozitive sub presiune care indeplinesc cerintele Directivei 2014/68/UE.

Utilizare:  Aceste rezervoare in combinatie cu pompele de suprafata sau cele submersibile formeaza seturi de hidrofoare destinate furnizarii apei la loturi de pamant, case individuale si multifamiliale, gospodarii agricole si intreprinderi, din captari proprii.
Date tehnice Vas hidrofor Inox IBO Volum Vas Expansiune: 24 litri
Dimensiuni D =300 mm, H =450 mm
Pozitie Vas Expansiune: ORIZONTAL
Presiune Maxima: 8 bar
Presiune de preincarcare: 1,7 bar +/- 10%
Racord: 1"
Trimite mesaj
Din Gura in Gura