Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Caseta tavan aer conditionat YC42T1 42000 BTU/h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

852159 lei Lei
Cod produs
YC42T1
Out Of stock
Descriere
Caseta tavan aer conditionat inverter Yamato YC42T1 42000 BTU/h
Dimensiuni 950x950x45 mm
Wi-Fi Ready
DC Inverter
Agent frigorific R32
refulare circulara.
Clasa de eficienta energetica sezoniera, pana la A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigura reducerea consumului de energie electrica.
Aparatele pot fi folosite la aplicatii speciale (camere server), pentru ca functioneaza eficient in modul racire, chiar si la temperaturi de -15C.
La pornire, curentul electric absorbit are intensitate redusa datorita inverter-ului special, ceea ce asigura exploatarea facila in situatiile in care instalatia este incarcata la limita.
Pompa de condens este incorporata in unitatea interioara si asigura indepartarea in siguranta a condensului care se formeaza in timpul functionarii.
Designul inovativ al ventilatorului asigura functionarea unitatii interioare cu nivel de zgomot redus.
Unghiul de inclinare al jaluzelelor de dirijare a aerului este diferit, in functie de modul de functionare. La functionare in modul racire, se asigura o dirijare spre partea superioara a incintei, iar la functionarea in modul incalzire, dirijarea aerului se face spre partea inferioara a incintei. Se asigura, astfel, o distributie optima a aerului atat la racire cat si la incalzire.
Compresorul si ventilatorul sunt prevazute cu tehnologie de inalta performanta INVERTER, conform celor mai noi standarde, pentru o eficienta ridicata cu o economie maxima de energie electrica.
Dezghetare inteligenta: Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.
Pompa de condens incorporata: Pentru o instalare usoara casetele Yamato sunt prevazute cu o pompa de condens incorporata care ajuta la eliminarea in exterior a apei provenita din condens.
Mentenanta usoara: Inca din faza de proiectare unitatile Yamato sunt concepute cu scopul de a usura intretinerea cat si schimbarea componentelor.
Protectie impotriva aerului rece: Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta este suficient de cald.
Design compact: Pentru a reduce costurile de trasport si a usura instalarea, unitatile Yamato sunt proiectate la dimensiuni mici.
Date tehnice Caseta de tavan Yamato Capacitate racire (min/nominal/max) 12000/42000/45000 BTU/h
Capacitate incalzire (min/nominal/max) 13000/46000/51000 BTU/h
Clasa eficienta energetica racire (SEER) A++/6,1
Clasa eficienta energetica incalzire (SCOP) A+/4,0.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura