Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Purificator aer Air 2000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

68339 lei Lei
Cod produs
7733702200
Out Of stock
Descriere
Purificator de aer Bosch Air 2000
Cu purificatorul compact Air 2000 de la Bosch obtineti cu usurinta aer curat in locuinta Dvs.
Indeparteaza 99,9% dintre impuritati, cum ar fi polenul, parul de animale, praful, virusurile si mirosurile neplacute din aer
Filtreaza aerul din incaperile cu o suprafata de pana la 37,5 m
Purifica aerul, cu o putere (CADR) de 180 m/h
Datorita dimensiunilor sale reduse, acesta poate fi montat oriunde (varianta cu suport)
Cu Air 2000 dumneavoastra si familia dumneavoastra va bucurati de un aer curat si evitati riscurile pentru sanatate. Datorita prefiltrului, filtrului de carbune activ si filtrului HEPA13, impuritatile din aer sunt eliminate in proportie de 99,9%. In plus, filtrul alcatuit din aceste trei componente este extrem de rezistent si poate fi inlocuit simplu, printr-o singura operatiune.
*Filtru disponibil ca accesoriu
Datorita senzorilor inteligenti, in modul automat puterea purificatorului de aer se adapteaza in mod continuu la calitatea aerului si la dimensiunea camerei. De asemenea, puteti activa sistemul de siguranta impotriva accesului copiilor si puteti seta un timer, astfel incat purificatorul de aer Air 2000 sa se opreasca dupa o perioada de timp definita. Aceste functii asigura un aer curat, fara a fi necesar sa efectuati reglaje.
Utilizare flexibila datorita dimensiunilor compacte: Air 2000 de la Bosch purifica incaperi cu o suprafata de pana la 37,5 m. Datorita dimensiunilor sale reduse, purificatorul de aer poate fi asezat cu usurinta pe o noptiera, birou sau masa din sufragerie. Datorita greutatii sale reduse de 3 kg, Air 2000 poate fi transportat cu usurinta dintr-o incapere in alta. Acest lucru permite utilizarea in orice loc in care este nevoie de aer proaspat.
Operare usoara prin intermediul afisajului cu LED-uri si inelului luminiscent: Calitatea actuala a aerului este afisata continuu printr-un cod de culoare (albastru, violet, portocaliu, rosu) din inelul luminiscent cu LED-uri. In plus, Air 2000 dispune de un afisaj tactil cu LED-uri cu 6 taste, pentru selectarea usoara a modurilor de functionare. Interactiunea cu purificatorul de aer Bosch este intuitiva si autoexplicativa.
Modul de repaus pentru nopti linistite: In modul de repaus, nivelul de zgomot al purificatorului de aer este redus la 25 dB (A), asigurand o functionare extrem de silentioasa a Air 2000. In plus, lampile cu LED-uri si afisajul sunt dezactivate, astfel incat dumneavoastra si familia dumneavoastra sa puteti dormi in liniste.
Date tehnice Air 2000 Pentru suprafete de pana la: 37 m
Dimensiuni H x L x W 388 x 235 x 235 mm. Masa 2,5 kg
Debit aer 180 m/h
Interfata utilizator LED Segment Display
Nivel Zgomot 25-49 [dB (A)]
Filtrare: Pre-filtru / Filtru Carbune activ / Filtru HEPA13.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura