Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Priza multipla pentru atelier SPN5140YC/58

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16065 lei Lei
Cod produs
PH-SPN5140YC
Out Of stock
Descriere
Priza multipla pentru atelier Philips SPN5140YC/58
Pentruechipamente de atelier si lucru in aer liber.
Dispune de 4 prize Schuko cu impamantare, cu capac rabatabil. Design robust, cu grad IP44 de rezistenta la apa si la praf. Alimenteaza-ti in siguranta uneltele si dispozitivele pentru atelier si lucru in aer liber.
4 prize c.a. cu capace rabatabile Converteste o priza in patru prize cu capace rabatabile, permitandu-ti sa conectezi mai multe dispozitive la o singura priza c.a.
Design IP44 standard pentru protectie impotriva apei si prafului Protectie impotriva uneltelor si a firelor mici 1 mm, protectie impotriva pulverizarii cu apa din orice directie
Cablu de alimentare pentru regim intens Un cablu de alimentare din cauciuc pentru regim intens este proiectat sa ofere durabilitate pentru uz in atelier si in aer liber.
2 carlige metalice retractabile 2 carlige metalice la ambele capete ofera un dispozitiv convenabil pentru a-ti agata ingrijit priza multipla.
Gestionarea integrata a cablurilor Un dispozitiv de gestionare a cablurilor care permite cablurilor sa fie orientate in aceeasi directie pentru un aspect mai organizat
Cablu de alimentare de 5 m Alimenteaza unitatea, care poate fi la 5 m distanta de priza c.a.
Bucla elastica pentru fixarea cablurilor 2 bucle elastice langa marginile prizei multiple pentru a-ti fixa organizat cablurile.
4 prize Converteste o priza in patru prize. Iti permite sa conectezi mai multe dispozitive la o singura priza c.a.
Dimensiuni produs: Adancime 6,5 cm, Inaltime 37 cm, Latime 15,5 cm
Greutate 1,27 kg,
Trimite mesaj
Din Gura in Gura