Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Aer conditionat Haori RAS-B16N4KVRG-E 16000 BTU/h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

590716 lei Lei
Cod produs
RAS-B16N4KVRG-E-RAS-16J2AVSG-E1
Out Of stock
Descriere
Aparat de Aer conditionat Haori RAS-B16N4KVRG-E/RAS-16J2AVSG-E1 16000 BTU/h
Estetica inalta si tehnologie japoneza de top impreuna. Noul aparat de aer conditionat HAORI are o captuseala din tesatura intr-o varietate de culori, pentru a se potrivi perfect cu celelalte elemente decorative ale spatiului.
EFICIENTA SEER 8.60 | SCOP 5.10
CLASA ENERGETICA +++ in racire | ?+++ in incalzire
DESIGN MATERIAL TEXTIL Intr-o varietate de culori, pentru fiecare stil de decor

CLASA ENERGETICA DE TOP HAORI se afla in clasa energetica A +++ in racire si incalzire. Aceasta duce la un consum de energie foarte scazut in toate conditiile de functionare
IONIZATOR CU PLASMA Ionizatorul cu plasma de la Toshiba accelereaza captarea eficienta a impuritatilor din aer prin generarea de Ozon (O3). Cand poluantii, cum ar fi bacteriile sau virusurile, iau contact cu Ozonul, in cele din urma, acestea sunt dezactivate prin oxidare. Ulterior, ozonul revine in esenta la oxigen (O2), ceea ce il face un oxidant foarte ecologic. Rezultatul este un mediu curat, proaspat si sanatos, bogat in molecule de oxigen, fara mirosuri neplacute
FILTRE ULTRA PURE Ofera o atmosfera curata, fara praf, mirosuri, microorganisme si particule fine.
Filtrul Ultra Pure ofera o purificare de pana la 94% a PM2.5.
PM2.5 se refera la particulele care provin din poluarea atmosferica care au un diametru mai mic de 2,5 micrometri (?m). Studiile au descoperit o legatura stransa intre expunerea la particule fine si boala pulmonara sau agravarea bolilor cronice.
Filtrul Toshiba Ultra-Pure capteaza pana la 94% din PM2.5, creand spatii de viata sanatoase acasa.
MAGIC COIL Inovatia Toshiba, functia de auto-curatare a bateriei unitatii interne. Magic Coil creeaza o suprafata alunecoasa pe care praful si murdaria se depune deosebit de dificil. In acest fel, impuritatile sunt evacuate din unitate in timpul perioadei de dezghetare. Aceasta duce la o baterie mereu curata ca noua, fara umiditate si mucegai. Pe masura ce bateria se mentine curata, eficienta energetica este mentinuta ridicata si aerul sanatos, inodor, circula prin unitate.
WI-FI ACTIVATED Poti folosi HAORI de oriunde si oricand, folosind reteaua Wi-Fi a resedintei tale, pentru un confort si economii de energie fara egal.
HOME AC CONTROL APP Cu noua aplicatie Toshiba Home AC Control, aveti un control complet asupra nivelului de confort dorit. 5 utilizatori au capacitatea de a controla functionarea a pana la 10 unitati de pe tableta sau smartphone intr-un mod simplu si rapid. De asemenea, ofera posibilitatea de a controla unitatile pe grup pentru aplicarea rapida a conditiilor de confort in zonele selectate.
NOTA: Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica caracteristicile produselor, elementelor si imaginilor, fara o notificare prealabila.
Unitate Externa RAS-16J2AVSG-E1
Unitate Interna RAS-B16N4KVRG-E
Capacitate de racire 1,20 - 5,30 kW. SEER 7,80 / A++
Capacitate de incalzire 1,10 - 6,30 kW. SCOP (mediu) 4,60 / A++
Domeniu de Functionare Racire -15 ~ 46C. Domeniu de Functionare Incalzire -15 ~ 24C
Nivel de zgomot 48/40 dB(A)
Refrigerant R32 Dimensiuni
Unitate Interna 300x987x210 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura