Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Dezumidificator NextGen III CDP-50Q7-1 wifi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

171955 lei Lei
Cod produs
CDP-50Q7-1
Out Of stock
Descriere
Dezumidificator Carrier NextGen III CDP-50Q7-1 50 litri wifi inclus
Capacitate dezumidificar 50 litri/zi
Filtre Aer: Pre-filtru
Agent frigorific: R290
Volum rezervor apa: 6 litri.
Decongelare automata Sistem de protectie a vaporizatorului impotriva formarii ghetii
Indicator de nivel al apei Pe partea frontala a dispozitivului exista un indicator clar al nivelului apei in recipientul de colectare, astfel incat utilizatorul sa cunoasca in orice moment nivelul de umplere al containerului.
Functie inteligenta de dezumidificare Prin activarea acestei functii, dispozitivul selecteaza automat nivelurile de umiditate dorite, intre 45% - 55%, in functie intotdeauna de temperatura camerei. Asigura mentinerea continua a procentului adecvat de umiditate, oferind o calitate excelenta a aerului cu economii maxime de energie.
Transport usor Datorita rotilor rotative de la baza dispozitivului
Gama mare de reglare a umiditatii relative (% RH) Nivelul de umiditate relativa dorit poate fi ajustat de la valori foarte mici de 35% la valori ridicate de pana la 85%. In acest fel, se realizeaza conditiile ideale de umiditate, oricat de mici sau mari ar fi nevoia de a dezumidifica spatiul.
Nivel redus de zgomot Multumita noii generatii de compresoare ES care realizeaza vibratii mai mici si noului design al ventilatoarelor centrifuge.
Wi-Fi Activated Fara a fi nevoie sa achizitionati echipamente suplimentare, puteti controla dispozitivul de pe smartphone de oriunde va aflati. Doar descarcati aplicatia gratuita ?Carrier Air Conditioner? si conectati dispozitivul.
Garantie Carrier Carrier a inventat aerul conditionat modern in 1902. De atunci, inovam continuu produsele noastre pentru a va oferi o eficienta excelenta si economii de energie.
Protectie impotriva preaplinului Cand rezervorul de condens este plin, dezumidificatorul se va opri automat
Repornire automata Dupa o potentiala intrerupere a alimentarii, unitatea va reporni automat, pastrand toate setarile anterioare.
Nota: Carrier isi rezerva dreptul de a modifica caracteristicile produselor, elementelor si imaginilor, fara o notificare prealabila.
CDP-50Q7
Agent frigorific R290
Volum rezervor apa Litri 6,0
Debit aer 353/-/319
Nivel presiune sonora (max/med/min) dB(A) 49.5/-/48
Consum energie W 850
Intensitate Curent pornire ? 3.70
Domeniu temperaturi functionare C 5-32
Domeniu umiditate %RH 35%-85%
Dimensiuni WxDxH mm 392x282x616
Masa kg 19
Voltaj/Hz/faza 220-240V, 50Hz, 1Ph
Trimite mesaj
Din Gura in Gura