Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Cazan otel SB/FC 25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

514615 lei Lei
Cod produs
WOBCAZ25
Out Of stock
Descriere
Cazan din otel pentru combustibil solid Woody SB/FC 25

Woody SB FC sunt cazane din otel ce asigura confort termic si apa calda menajera pentru cladiri de locuit, vile sau spatii comerciale. Acestea functioneaza pe combustibil solid - lemn, carbuni, etc.
CARACTERISTICI Cazanul din otel cu combustibil solid Woody functioneaza pe principiul circulatiei orizontale a gazelor de ardere pe 3 cai si este proiectat sa functioneze intr-un sistem de incalzire cu apa calda. Nu poate fi utilizat direct pentru productia de apa calda menajera.
Cazanul Woody are la baza principiul unic de evacuare a gazelor de ardere cu 3 cai. Aceasta tehnologie este mai eficienta in comparatie cu alte cazane similare din piata, asigura emisii mai scazute de poluanti ai aerului si temperaturi mai scazute ale gazelor de ardere in cos. Toate acestea se traduc inclusiv intr-un consum redus de energie electrica.
Cazanul Woody este potrivit pentru incalzirea centrala, fie in sistem gravitational, fie in sistem de circulatie fortata (cu pompa).
Cazanul poate fi utilizat cu diferiti combustibili solizi, conform datelor tehnice. Deoarece puterile calorice ale tipurilor de combustibil difera, puterea cazanului poate varia intre limita maxima si minima specificate.
Indiferent daca sistemul hidraulic este deschis sau inchis, cazanul trebuie protejat cu dispozitive de siguranta, cum este supapa de siguranta, in conformitate cu standardele europene si pentru siguranta intregului sistem de incalzire si a cazanului in sine. In cazul sistemelor inchise, trebuie asigurata si racirea apei.
Optional, cazanul poate fi echipat cu un kit de schimbator de caldura de siguranta. Acest kit include un schimbator de caldura din cupru pentru a evacua excesul de caldura acumulat in interiorul cazanului, o supapa de siguranta care activeaza sistemul de incalzire la temperaturi ridicate ale apei, precum si accesorii suplimentare pentru instalare.
Putere maxima: 25 kW.
Putere nominala/masurata: 25 kW
Clasa de eficienta energetica: A+. Indicatorul eficientei energetice: 104,88
Randament in functie de combustibil: 77,4%. Eficienta sezoniera: 74,4%
Mod de alimentare: Manual

Combustibil: optim Biomasa non-lemnoasa 20 %
Dimensiuni usa combustibil: 280x330 mm
Racord apa de incalzire: 2''
Racord cos de fum: 150 mm
Inaltime H 1090 mm; Latime W 580 mm; Lungime L 670 mm
Greutate 175 kg
Capacitate apa: 50 litti
Presiune maxima de lucru: 2,5 bar
Temperatura maxima de lucru: 90C
Presiune de proba: 5 bar
Temperatura gazelor de ardere: 296C. Tiraj: 0,25 mbar
Rezistenta la apa rT (15C): 31 mbar, rT (20C): 20 mbar
Dimensiuni camera de combustie: Latime 440 mm; Inaltime 500 mm; Lungime 410 mm
Clasificare cf. EN 303-5: 2012: Clasa 3.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura