Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Masina tuns iarba Hecht 547 SXW 3,4CP benzina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

152139 lei Lei
Cod produs
HECHT547SXW
Out Of stock
Descriere
Masina de tuns iarba Hecht 547 SXW 3,4 CP benzina
Performanta, moderna si autopropulsata de un motor de 3.4 cai putere si 139 centimetri cubi, Hecht 547 SXW este masina de ingrijire a gazonului de care ai nevoie.
Investeste in aceasta masina si nu vei regreta beneficiul de a manui puterea motorului OHV, ce pune in miscare lama de taiere a ierbii cu o viteza de pana la 3000 de rotatii pe minut.
Carcasa ofera protectie motorului impotriva intemperiilor si a loviturilor, iar sasiul de metal protejeaza componentele masinii pentru a-i prelungi durata de viata. Mai mult, manerul pliabil si forma compacta fac ca Hecht 547 SXW sa fie usor de depozitat si transportat.
Hecht 547 SXW este mai mult decat o unealta de tuns iarba. Aceasta este o adevarata masinarie de intretinut gazonul ce dispune de un sistem de ingrijire al ierbii 5 in 1: taierea ierbii preluarea gazonului taiat tocarea si maruntirea ierbii depozitarea acesteia (sau dispersarea ei cu ajutorul evacuarii alternative laterale) mulcirea gazonului. Acest proces va ofera posibilitatea sa realizati 5 actiuni, in acelasi timp, cu aceeasi masina.
Comenzile si maneta de control a masinii sunt amplasate in mod convenabil pe maner, pentru a usura cat mai mult utilizarea acesteia.
Inaltimea gazonului poate fi setata cu usurinta intre 25 si 75 de mm.
Cosul de colectare al resturilor vegetale a fost conceput dintr-un material plastic foarte rezistent si o panza de calitate. Cosul de colectare dispune si de un maner amplasat convenabil pentru a fi mai usor de manevrat.
Rotile masinii se bazeaza pe un sistem de rulmenti cu bile, care asigura o buna stabilitate si incurajeaza deplasarea vehiculului.
Manerul amplasat convenabil se bucura de un un invelis softgrip pentru a crea o experienta placuta la atingere si confort la o folosire indelungata.
Munca este usurata considerabil si autopropulsia masinii, care ajunge la 3.6 km/h.
ACCESORII RECOMANDATE: KANYSTR 5 L Recipient din plastic pentru benzina de 5 l HECHT 5, Kit de service HECHT 4T Ulei de motor HECHT 900102, Casti de protectie HECHT 900106, Ochelari de protectie.
Hecht 547 SXW Masina de tuns iarba cu motor pe benzina-autopropulsie- poate fi manevrata si transportata usor datorita greutatii mici dar si manerului de transport pozitionat deasupra motorului.
Are inclus un kit de mulcire care va ajuta la maruntirea ierbii pe care o pune la radacina, precum si evacuare laterala, iar viteza de deplasare este de 3.6 km/h.
Inaltimea de taiere este ajustabila ceea ce va permite un control asupra inaltimii ierbii dar si sa lucrati in zone in care terenul este foarte putin accidentat si se poate regla in intervalul 25-70 mm, iar latimea de lucru este de 46 cm.
Detine un sac colector cu capacitatea de 65 l si sasiu din otel 5 in 1, rezistent la socuri.
Specificatii tehnice: Tip motor: benzina, 4 timpi
Capacitate cilindrica: 139 cmc
Latime de lucru: 46 cm. Inaltime de lucru: 25-70 mm
Reglaj central pentru inaltime
Roti (diametru): 7/10''
Cuplu maxim: 7.5 Nm
Sasiu din otel
Sac (cutie) de colectare: 65 l
Rulmenti pe bile
Greutate: 32 kg
Dimensiuni colet: 775 x 560 x 500 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura