Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Automatizare Logamatic 5313

0 stars: 0.00 din 0 pareri

917252 lei Lei
Cod produs
7736606061
Out Of stock
Descriere
Panou de comanda (conceptie modulara) Buderus Logamatic 5313
Automatizare pentru comanda cazane cu arzator inclus EMS / SAFe.
Sistemul de reglare modular ofera posibilitati optime de adaptare si reglare pentru a respecta conditiile de exploatare specifice produsului pentru cazanul de incalzire si echipamentele de incalzire cu un automat de ardere SAFe.
Automatizarea comanda un cazan de incalzire cu ulei EMS sau un cazan de incalzire cu gaz EMS. Comanda optionala a unei pompe de recirculatie de modulatie pentru cazan se poate realiza prin intermediul unei interfete 0...10 V.
In dotarea de baza, automatizarea include functiile de reglare ale unui circuit de incalzire sau ale unui circuit de incalzire mixt/circuit de incalzire fara amestecare si functia de incalzire a apei potabile. Pentru adaptarea optima la instalatia de incalzire, automatizarea poate fi extinsa cu cel mult 4 module functionale.
In cazul unei intreruperi de curent, setarile parametrilor nu se pierd. Automatizarea reintra in functiune dupa restabilirea alimentarii cu
tensiune.
Indicatie pentru instalatii cu mai multe generatoare termice Automatizarea 5311/5313 trebuie reglata impreuna cu modulul in cascada FM-CM in cazul in care exista instalatii cu mai multe generatoare termice (in cascada).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura