Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Calorifer decorativ Iris 600x1400 Crom

0 stars: 0.00 din 0 pareri

154823 lei Lei
Cod produs
iris60140crom
Out Of stock
Descriere
Calorifer decorativ Ferroli Iris 600x1400 mm Cromat
Iris fac parte din gama de radiatoare decorative Ferroli, care datorita modului creativ si inovator de proiectare, reprezinta o alternativa interesanta si atractiva pentru asigurarea confortului termic in spatiul de locuit.
Prin linia eleganta serpuita, radiatoarele decorative Iris depaseasc barierele practice ce tin de rolul fundamental pentru care au fost create, acela de a incalzi incaperea prin radiatie, si devin prin designul special, parte integranta din orice ambient oferind eleganta si stil incaperilor in care sunt amplasate.
Realizate din otel de inalta rezistenta la coroziune, cu cea mai performanta tehnologie de sudare, radiatorarele Iris vor impresiona prin linia gratioasa si accentele rafinate cu care au fost realizate si in acelasi timp, ii vor oferi spatiului tau de locuit, un plus de eleganta si distinctie.
Cele 3 variante de nuante permit integrarea cu usurinta a acestora in casa ta, atat in camera de baie cat si in restul incaperilor.
Daca alegi sa amplasezi caloriferului Iris in camera de baie e bine sa stii ca poti opta pentru folosirea acestuia si ca suport de prosop. Datorita formei ergonomice, acestea se preteaza perfect si pentru aceasta intrebuintare, oferind mai multa eleganta si spatiu baii tale prin renuntarea la celelalte accesorii destinate prosoapelor de baie.
Amplasament:
Baie
Camera de zi
Dormitor
Bucatarie
Hol
Culori disponibile:  alb, cromat, antracit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura