Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termostat sensoHome VRT380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11186 lei Lei
Cod produs
0020260945
Out Of stock
Descriere
Termostat de camera Vaillant sensoHome VRT380
Configurati incalzirea mai repede ca niciodata - datorita noului sistem de punere in functiune ghidat
Conectati-va si controlati usor temperatura din camera
Interactioneaza intuitiv cu interfata aparatului
Design curat si plat, care se integreaza perfect in spatiile de locuit contemporane
Termostatul Vaillant sensoHOME VRT380 se poate conecta la Internet prin intermediul Modulului sensoNET VR921
Noua punere in functiune ghidata economiseste timpul Asigurati configurarea sistemului de incalzire a clientilor dvs. cu punerea in functiune pas cu pas a sensoHOME. Veti vedea: prima configurare va va costa in mod vizibil mai putin timp decat de obicei - si va va face clientii si mai multumiti. In doar doua minute, puteti configura in mod convenabil toate setarile importante raspunzand la cateva intrebari generale. In consecinta, sistemul propune o configuratie cu setari predefinite pe baza dispozitivelor de incalzire si hidraulice. Setarile manuale pot fi facute ulterior, desigur - iar la sfarsitul procesului de configurare, ecranul de verificare verifica corectitudinea cablajului.
sensoHOME este pregatit pentru aplicatii acum Datorita conectivitatii dintre sensoHOME si MyVaillant App, utilizatorii au acces de la distanta la sistemul lor de incalzire. Conceptul unificat de functionare si operare a tuturor interfetelor de utilizator, de ex. ecoTEC plus, sensoHOME si MyVaillant permit maximul de manevrare intuitiva.
Afisaj nou pentru interactiune fara probleme Claritate in aspect si functionare: noul afisaj sensoHOME de inalta rezolutie cu un ecran de 3,5?. Datorita elementelor tactile capacitive si structurii clare a meniului si navigarii cu text complet, operati aparatul mai repede ca niciodata. Acest lucru simplifica atat configurarea, cat si intretinerea. Butoanele retroiluminate asigura o manevrabilitate fara probleme chiar si in spatiile intunecate. Si daca aveti nevoie de cateva sfaturi in procesul de configurare, noul buton cu semn de intrebare va ajuta cu informatii suplimentare.
Proiectat pentru spatii de locuit contemporane sensoHOME este un termostat de camera modern, care imbogateste fiecare casa cu designul sau atractiv si plat. Se integreaza fara efort in spatiile de locuit contemporane si impresioneaza cu materiale de inalta calitate precum sticla premium. Acesta este motivul pentru care clientii dvs. se pot baza pe un aspect de lunga durata.
Actualizati sensoHOME la un sistem de control simplu In plus, aveti posibilitatea de a actualiza sensoHOME la un control simplu al sistemului prin adaugarea unui senzor suplimentar in exterior pentru a beneficia de compensarea vremii. Aparatul poate apoi sa modifice temperatura de ex. in calorifere in functie de temperatura exterioara. In acest fel, consumul de energie este mai eficient, iar temperatura optima pentru confort pentru clientii dvs. este garantata..
Simulator sensHOME VRT380
Clasa regulatorului de temperatura: VI
Aportul la eficienta energetica de incalzire a camerei in functie de anotimp ?s 4,0%
Tensiune de masurare 9?24 V
Tensiunea de impuls masurata 330 V
Grad de murdarie 2
Curent de masurare 50 mA
Sectiune cabluri de conectare 0,75?1,5 mm
Gradul de protectie IP 20
Clasa de protectie III
Temperatura pentru verificarea presiunii bilei 75?
Temperatura ambianta max. admisa 0 ? 60 ?
Umid act. aer camera 35 ? 95%
Modul de functionare Tip 1
Inaltime 109 mm, Latime 175 mm, Adancime 26 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura