Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Set 4x Cap termostatic wifi Tado

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1599 lei Lei
Cod produs
SRT-4
Out Of stock
Descriere
Set 4x Cap termostatic wifi Tado (Quattro Pack)
Capul termostatat Tado te ajuta sa controlezi de la distanta si de pe telefon incalzirea din fiecare camera din locuinta ta. Pentru un sistem de incalzire centralizata mai ai nevoie de Bridge-ul Tado. Pentru conectarea la centrala termica vei avea nevoie sa achizitionezi Termostatul de camera Tado, Extension Kit Tado si Bridge-ul Tado.
Prin instalarea si utilizarea unui astfel de termostat puteti economisi pana la 37% din factura de gaz.
Prin utilizarea unui sistem de climatizare inteligent vei putea controla temperatura din locuinta cu telefonul mobil sau prin setari automate in functie de temperatura, perioada zilei sau camera. Prin functia speciala Geofencing, Tado stie ca atunci cand pleci de acasa sa opreasca caldura, iar atunci cand te intorci sa gasesti casa deja incalzita.
Tado iti spune din timp atunci cand bateriile sunt aproape epuizate sau daca exista probleme cu functionarea sistemului de incalzire.
In fiecare luna vei primi pe email un raport personalizat de economie la energie. Raportul te va ajuta sa monitorizezi consumul si sa ajustezi programul de incalzire pentru o economie optima.
Avand si capetele termostatice Tado, vei putea controla separat temperatura din fiecare camera in parte separat.
Compatibilitate: Sistemul de incalzire inteligent de la Tado este compatibil cu majoritatea centralelor pe gaz obisnuite. La radiatoare aveti nevoie doar ca robinetii de la calorifere sa fie termostatabili, urmand sa inlocuiti doar capetele. Ne puteti scrie daca nu sunteti sigur daca si sistemul dvs. se potriveste.
Poate fi integrat pentru automatizari in Google Home, Amazon Alexa si Apple HomeKit.
Alimentare: 3,0 V DC - (2x AA batteries, 1,200 mAh)
Interfata: LED
Senzori: temperatura / umiditate / lumina ambientala
Dimensiuni (L x D): Smart Radiator Thermostat 78 x 52 mm / Internet Bridge 81 x 27 x 22 mm / Full packaging: 175 x 175 x 122 mm
Greutate: Smart Radiator Thermostat 183 g / Internet Bridge 61g / Full packaging: 1045 g
Certificari: German engineered, production certified: ISO 14001 / ISO 9001 / BS OHSAS 18001 / EU RoHS compliant Recyclable packaging
Conexiune internet: Prin Bridge-ul Tado conectat prin cablu la router-ul de internet.
Radio communication (between devices): 868 MHz, Mesh (6LoWPAN)
Data encryption: TLS 1.2 (SSL), 2048-bit Extended Validation Certificate / TLS 1.2 (SSL), 256-bit elliptic curve encryption / AES-CCM encryption
Materiale: PC+ABS plastics/ alb, mat
Suport lingvistic: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura