Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Pompa submersibila 4SDm 2/12

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8925 lei Lei
Cod produs
4SDm2-12ibo
Out Of stock
Descriere
Pompa submersibila multi-etajata Ibo 4 SD(m) 2/12, inclusiv cablu electric 20 m.

Pompele SDm apartin foarte putinelor pompe disponibile pe piata, constructii rezistente la nisipul continut in apa. Efectul antiderapant a fost obtinut prin utilizarea rotoarelor "plutitoare" si a materialelor rezistente la uzura.
Aceste pompe, unice in sectorul lor, sunt echipate cu un condensator incorporat in motor, datorita caruia instalarea electrica necesita doar un cablu cu trei conductoare. Pompele sunt concepute pentru case de o singura familie si ferme agricole mici.
Pompe submersibile cu mai multe etaje cu un diametru de 98 mm, cu rezistenta crescuta la nisip, proiectate pentru instalarea in puturi cu diametrul minim de 4 inci.
Efectul cresterii rezistentei la nisip a fost obtinut datorita folosirii rotorilor plutitoare si a selectiei materialelor rezistente la uzura: presiune de alama si duza de aspiratie, carcasa, arbore si plasa de filtru din otel inoxidabil AISI 304 / si rotite din plastic de inalta calitate. Pompele cu motoare de 230 V ~ / 50 Hz sunt echipate cu o cutie de pornire cu condensator incorporat si protectie la supracurent.
Pompele IBO 4SD au fost supra-numite "anti-nisip", fiind unele dintre putinele pompe submersibile de pe piata care au structuri cu o rezistenta atat de mare la nisip. Continutul maxim de nisip in apa este de pana la 5%.

Aplicatie:

furnizarea de case detasate si ferme cu apa din aporturile de apa adanca
udarea gradinilor si livezilor
drenarea zonelor
instalatii sanitare
industrie

Caracteristici tehnice

Pompa submersibila IBO

Putere electrica =0,75 kW; alimentare: 230 V / 50 Hz.
Inaltime pompare: Hmax =84 m; Debit Qmax =75 l/min
Cablu electric: 20 m
Rezistenta la nisip: 500 g/mc.
Dimensiuni: 98 x 930 mm.
Greutate =16 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura