Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Separator magnetic namol Dirtmag 3/4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

595 lei Lei
Cod produs
545305
Out Of stock
Descriere
Dispozitiv magnetic de eliminare a impuritatilor Caleffi Dirtmag 3/4". DIrtmag separa impuritatile in suspensie transportate in circuitele inchise ale instalatiilor (particule de nisip si namol), generand pierderi de sarcina foarte mici. Acestea sunt colectate intr-o camera ampla de decantare care permite frecvente scazute de curatare si din care pot fi evacuate chiar si cu instalatia in functiune.
Dopul superior si surubul de aerisire sunt fabricate din alama, teul de racord din alama, robinetul de golire din alama, elementul intern este fabricat din HDPE, iar etansarile hidraulice din EPDM.
Procentajul maxim permis de glicol in apa: 30%
Corp din tehnopolimer.
Racorduri cu filet interior.
Orientabil pentru montaj pe conducte orizontale sau verticale.
Robinet de golire cu racord cu garnitura din cauciuc.
Presiune maxima de functionare: 3 bar.
Domeniu de temperatura: 0..90C.
Principiu functionare DIRTMAG: In afara de caracteristica traditionala de separare a impuritatilor, separatorul magnetic este prevazut cu un sistem brevetat pentru retinerea impuritatilor feromagnetice din apa.
In momentul in care se lovesc de suprafetele interne reticulare, impuritatile din apa se separa si cad in partea inferioara a corpului, unde sunt colectate. Impuritatile se blocheaza in interiorul corpului de separator, datorita actiunii celor doi magneti introdusi in inelul exterior demontabil.
Volumul interior mare al DIRTMAG incetineste lichidul, ceea ce favorizeaza separarea particulelor prin actiunea gravitatiei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura