Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Regulator cu senzor exterior WT100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95226 lei Lei
Cod produs
WT100
Out Of stock
Descriere
Regulator cu senzor exterior Salus WT100, ce poate comanda vane motorizate si pompe de circulatie.
Control in functie de temperatura exterioara - temperatura presetata a circuitului de incalzire este determinata pe baza curbei de incalzire programate si a temperaturii exterioare.
Detectare automata a modului de functionare vara/iarna
Functioneaza cu termostat de ambient
Controleaza generatorul de caldura
Control precis al circuitelor de temperatura cu vane motorizate cu 3 sau 4 cai
Despre curba de incalzire: Curba de incalzire reprezinta legatura dintre temperatura exterioara si apa din circuitul de incalzire sau a temperaturii prestabilite. Regulatorul WT100 asigura un control continuu astfel incat temperatura apei din circuitul de incalzire este mentinuta la valoarea setata.
Sistem Touch & Play: Butonul se foloseste prin rotire si apasare. Rotirea butonului TOUCH&PLAY va creste sau va scade valoarea parametrului ce este editat.
Protectie anti-inghet: Functia se va activa daca temperatura exterioara scade sub 3C. Daca dupa aceasta perioada temperatura exterioara este tot sub 3C, pompa de circulatie a circuitului de incalzire va fi activata pentru 30 de minute. Dupa 30 de minute, temperatura senzorului de pe turul circuitului de incalzire va fi verificata; daca este mai mica de 13C fata de temperatura prestabilita, sursa de caldura va functiona la valoarea Temperatura protectie anti-inghet.
Protectie supratemperatura: Functia incearca sa raceasca sursa de caldura inainte de a cupla regulatorul in starea de alarma de supraincalzire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura