Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termostat negru Uponor Smatrix Style T-149 Bus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8358 lei Lei
Cod produs
1087814
Out Of stock
Descriere
Termostat digital cu fir Uponor Smatrix Style T-149 Bus, culoare neagra. Uponor Smatrix Style este un termostat de interior elegant si foarte subtire, care combina designul modern cu tehnologia avansata de masurare.
Ca parte componenta a sistemului de comanda inteligent Uponor Smatrix, termostatul monitorizeaza continuu temperatura de functionare, contribuind, in acest fel la un control optim al temperaturii camerelor, cu confort maxim si eficienta energetica ridicata. In acelasi timp, componenta eleganta se integreaza discret si armonios in orice mediu de locuit.
Avantajele sistemului Uponor Smatrix Style:  Economii de energie de pana la 20%, datorita inovatoarei tehnologii de autoechilibrare
Usurinta la instalare, configurare si intretinere
Pregatit pentru casa inteligenta: Comanda prin punct unic de control tactil si prin aplicatia Smatrix
Ideal pentru cladiri noi si vechi
Monitorizarea permanenta a schimbarilor de conditii.
Inovatoarea autoechilibrare Smatrix monitorizeaza in permanenta toti factorii care influenteaza temperatura camerei - recalculand in mod independent fiecare circuit de incalzire. Economisiti pana la 20% din costurile energetice* cu ajutorul distributiei optime, inteligente si permanente a incalzirii.
Senzori de ultra-precizie pentru temperatura de functionare reprezinta cel mai exact mijloc de analizare a climatului interior. Rolul acestora este de a verifica in permanenta daca sistemul functioneaza corespunzator.
Domeniu reglare temperatura: 5-35 C
Baterie: CR2032
Dimensiuni: 80x80x9 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura