Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Tuburi vidate Logasol SKR10 CPC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

267922 lei Lei
Cod produs
7735600140
Out Of stock
Descriere
Colector solar premontat cu 6 tuburi vidate Logasol SKR10 CPC cu oglinda CPC.
Cu o greutate de doar 18 kg si dimensiuni compacte, panoul poate fi transportat cu usurinta si instalat rapid. Campul de panouri solare poate numara pana la 7 panouri care pot fi conectate intre ele cu conducte de legatura (conectare la stanga sau la dreapta), reprezentand si o solutie estetica. Pornind de la un numar de 8 colectori, este nevoie de o conexiune pe ambele parti. Panourile solare cu tuburi vidate Logasol SKR pot fi montate cu usurinta si integrate in sistemul de incalzire existent.
Panoul solar cu tuburi vidate Logasol SKR este atat de eficient incat poate introduce caldura in sistemul de incalzire chiar si in zilele reci, cu putin soare. Astfel, izolatia termica excelenta a tuburilor vidate asigura un nivel ridicat de eficienta si in sezonul rece. De aceea, panoul solar Logasol SKR se potriveste excelent pentru aportul la incalzire. In functie de necesarul de caldura, modulele cu 6 tuburi vidate instalate pot fi combinate in mod flexibil in sisteme solare de dimensiuni diferite. Acestea pot fi adaptate in functie de dimensiunea boilerului sau reglementarile locale din domeniul constructiilor.
Noul aspect al panourilor solare individuale creeaza, impreuna cu seturile de conectare, un camp de panouri solare omogen.
Colectorul distribuitor in partea inferioara a panoului
Sistemele cunoscute de instalare, tehnologia simpla de conectare
Panourile solare de inalta performanta asigura un nivel foarte ridicat de eficienta energetica si nu produc emisii de CO2
Numar tuburi vidate =6; Suprafata bruta =1,22 m2; Suprafata apertura =0,98 m2
Presiune maxima de exploatare =10 bar
Coeficient liniar de transmisie termica a1 0,78 W/(m K); Coeficient patrat de transmisie termica a2 =0,012 W/(m K); Factor de corectare unghi de incidenta IAM =1,00
Debit volumic nominal =46 l/h. Temperatura de stagnare 250 C
Dimensiuni HxLxA =1947x624x85 mm.; Greutate =18 kg.
Brosura comerciala panouri solare Buderus Logasol.
Panourile solare cu tuburi vidate Buderus functioneaza conform principiului termosului: doua tuburi cu axiale din sticla sunt imbinate la capete. Oglinzi cu forme speciale, amplasate in spatele tuburilor, capteaza razele soarelui si le reflecta pe absorberul situat in interiorul vidului din tuburile interioare din sticla. Astfel, acesta este protejat de pierderi de caldura in atmosfera. Profilul de ghidare a caldurii, situat alaturi, este conectat la conducta cu fluid solar si transfera caldura obtinuta catre fluidul solar, pentru a fi transportata mai departe catre boilerul de apa calda menajera. Un avantaj fata de panourile solare cunoscute pana in prezent, este reprezentat de pozitionarea colectorului distribuitor, aflat in partea inferioara a panoului. Aceasta formula constructiva conduce la evitarea afectarii panoului solar in situatii de stagnare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura