Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Boiler electric Titano Twin 80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

155325 lei Lei
Cod produs
GRZ56JKA
Out Of stock
Descriere
Boiler electric Ferroli Titano Twin 80 litri.
COD DE COMANDA GRZ56JKA
TITANO TWIN sunt boilere electrice cu montare verticala sau orizontala, dotate cu 2 rezervoare de stocare pentru un maxim de utilizare a puterii electrice si a apei calde menajere.
Functia anti-legionella: programul de lucru al boilerului elimina periodic bacterile sau microorganismele, evitand orice problema de sanatate
Model cu mai multe pozitii de montaj (vertical/orizontal): datorita configuratiei lor interne, toate modelele pot fi instalate in orice varianta fara a pierde performanta
Economii de pana la 20% la energie electrica: prin functia Smart, boilerul isi ajusteaza automat consumul de energie electrica in functie de obiceiurile de utilizare ale utilizatorului, obtinand o temperatura precisa pe baza cererii efective de apa calda a fiecarui utilizator.
Rezistenta anticalcar independenta de anod: protectia speciala anti-calcar "Blue Forever" ofera o rezistentei o excelenta si impiedica aderarea la suprafata interioara a acestuia, garantand rezistenta de lunga durata a boilerului. In acelasi timp, avand anodul separat, se evita depunerea calcarului si prin urmare limitarea termenulul de functionare al acestuia.
Panou de control digital: permite selectarea si afisarea temperaturii apei acumulate
Instalare usoara: include supapa de suprapresiune (8 bari).
Rezervor intern din otel cu smalt vitrificat "Blue Silicon System"
Carcasa exterioara vopsita electrostatic
Control via WI-FI (app EGEA Smart).

Volum de stocare =80 litri. Greutate umplut cu apa =111,5 kg. Domeniu reglare termica: 40..80C. Presiunea maxima de lucru a rezervorului intern 0,8 MPa. Alimentare cu curent 230 V~50/60 Hz Consum nominal de curent =1,8 kW. Dimensiuni = 542x288x1092 mm. Clasa de eficienta energetica la incalzirea apei: B. Eficienta energetica la incalzirea apei: 39%. Consum anual de curent (AEC) =1316 kWh. Nivel acustic =15 dB. Consum zilnic de curent 7,753 kWh. Apa amestecata la 40C (V40) =145 litri. Tipul montajului Vertical si orizontal.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura