Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Robinet sferic Globo P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12058 lei Lei
Cod produs
0620-04.000
Out Of stock
Descriere
Robinet sferic din bronz Globo P, pentru pompe. Pretul este pentru marimea de 1"; pentru celelalte marimi, Selectati din meniul de mai sus.
Robinetii Globo P si Globo P-S sunt utilizate in sistemele de incalzire cu circulatie fortata in care pompele pot fi racordate direct la robinet prin intermediul piulitei olandez. Instalarea este usoara si se face prin simpla introducere a racordului olandez peste flansa frezata a robinetului. Au un domeniu larg de utilizare. Robinetii Globo P se pot folosi in aval de pompa, iar cei P-S, cu clapeta de retinere, in amonte.
Robinetii Globo P, cu obturator sferic, pentru racordarea direct pe pompa, sunt special proiectate pentru sistemele de incalzire.

Corpul si sfera robinetului sunt fabricate din bronz rezistent la coroziune.

Se pot livra in 2 variante: Globo P, fara clapeta de retinere si Globo P-S, cu clapeta de retinere.

Clapeta de retinere, fabricata din material plastic, functioineaza cu un nivel redus de zgomot si poate fi deschisa si din exterior. Pentru identificare, pe corpul robinetului sunt marcate pozitiile clapetei de retinere: deschis/inchis.

Maneta de actionare a robinetului este detasabila si este fabricata din material plastic rezistent la socuri mecanice. Deoarece sistemul de limitare al rotatiei manetei este ascuns, nu exista pericol de accidentare.

In locul capacului de protectie de culoare rosie al manerului se poate monta un termometru, vedeti sectiunea accesorii.

Robinetul nu necesita mentenanta datorita etansarii axului cu doua garnituri O-ring din EPDM. Etansarea pe sfera se face cu garnituri din PTFE pur. Clapeta de retinere etanseaza printr-un O-ring, din EPDM.
Variante constructive:

- Filet interior la un capat si flansa pentru piulita cu olandez la celalalt capat (filet/piulita cu olandez): 1? x 1?, 1 1/4? x 1 1/4?, 1 1/4? x 1?.

- Fiting cu etansare prin presare Viega sau Mapress la un capat si flansa pentru piulita cu olandez la celalalt capat (fiting presare/piulita cu olandez): 28 mm x 1?, 35mm x 1 1/4?.

Izolarea termica a robinetelor se face cu 2 cochilii care se intrepatrund, vedeti sectiunea accesorii.
Temperatura de lucru: Globo P 2C-120C, in cazul racordarii cu fitinguri cu etansare prin presare 110C, Globo P-S 90 C.
Presiunea de lucru: 10 bar (16 bar).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura