Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Cablu incalzire jgheab MTGH Kit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56162 lei Lei
Cod produs
MTGHKit
Out Of stock
Descriere
Cablu incalzire jgheab MTGH -pretul de baza este pentru Kit 5 m (100 W); pentru alte dimensiuni Selectati din meniul de mai sus.
Magnum Trace Gutter Heat (MTGH) este un cablu de incalzire autoreglabil special conceput pentru a preveni depunerea de zapada si formarea ghetii pe acoperisuri, in streasina si in tevi.
In zapada si apa rece cablul functioneaza la putere maxima. Cum se topeste zapada si apa se scurge de MTGH se regleaza la jumatate de putere in timp ce se usuca; acesta devine mai cald si se reduce treptat productia.
Poate fi taiat la lungimea dorita in timpul instalarii.
MTGH este un cablu cu auto-reglare si, prin urmare, previne supraincalzirea. Acesta poate fi chiar instalat direct in jgheaburi de plastic, fiind stabil la coroziune si acoperit cu izolatie exterioara stabila la UV, sistemul este durabil si de incredere.
Instalarea MTGH este rapida si simpla si nu necesita abilitati sau instrumente speciale. Incetarea, despicarea si conectarea componentelor sunt disponibile.
Structura Folie din aluminiu rezistenta la UV- TPE-O invelis
Bare colectoare Sarma cupru nichelat
Putere de iesire Aer la 10C- 20W/ Gheata la 30W
Temperatura maxima Fara alimentare 85C/ Cu alimentare 65C
Tensiune electrica: 230 V
Raza minima de indoire 25 mm
Temperatura cea mai mica de instalare: -45C
Dimensiuni (mm) 10.5 x5.9
Greutate 7,4 kg/100 m
Culoare cablu Negru / stabil la UV
MTGH Kit Elemente de incalzire gata de utilizat cu termostat incorporat. Echipat cu un termostat care ajunge sub 5C si se opreste sub -10C. Include un cablu de conectare de 3 metri, Cleme de Fixare; Protejat IP67.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura