Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Distribuitor-colector FHF-8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19114 lei Lei
Cod produs
088U0508
Out Of stock
Descriere
Sistem de distributie pentru incalzire in pardoseala FHF-8. Distribuitor-colector8+8, distribuitorul include vana de izolare, colectorul include vana de limitare a debitului si de control
Presiune diferentiala maxima 0,6 bar; Presiune maxima de functionare 6 bar
Temperatura maxima a debitului 90C.
Sistemele distribuitor-colector Danfoss sunt folosite pentru reglajul caldurii la incalzirea prin pardoseala. Distribuitorul si colectorul au conexiune de 1" si sunt disponibile de la 2 pana la 12 circuite. Acestea sunt echipate cu robinete cu presetare ce sunt actionate de termo-actuatoarele TWA.
Distribuitorul FHF este utilizat pentru controlul debitului apei in sistemele pentru incalzire in podea. Fiecare tub din sistemul pentru incalzire in pardoseala este conectat la distribuitor, facand astfel posibil controlul debitului apei sau alimentarea individuala cu caldura a fiecarei camere din cladire.
Distribuitorul este alcatuit dintr-un distribuitor de alimentare si un colector de retur. Distribuitorul de alimentare include posibilitatea de inchidere individuala a fiecarui circuit si debitmetrul.
Colectorul de retur are in componenta supape de prereglare integrate Danfoss care asigura un echilibru hidraulic optim in sistem. Supapele pot fi controlate electronic de actuatori termici sau pot actiona ca unitati automate cu ajutorul regulatoarelor de temperatura la distanta.
Distribuitorul este furnizat in module de maximum 12 circuite. In plus, piesele de prelungire sunt disponibile pentru legarea in serie a sistemelor de distributie. Ventilele cu sfera sunt disponibile ca optiune pentru inchiderea precisa intre distribuitor si sistem.
Piesele terminale FHF-EM si FHF-EA sunt furnizate impreuna cu ventilul manual de aerisire sau, alternativ, cu ventilul de aerisire automat, supapa de purjare. Piesele terminale sunt pozitionate la capatul distribuitorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura