Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Set termostatic RAS-C2, ventil, robinet retur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13626 lei Lei
Cod produs
RASC2RANRLV
Out Of stock
Descriere
Set Cap termostatic Danfoss RAS-C2, ventil termostatic RA-N 15 (de colt) si robinet de retur RLV.
RAS-C2 a primit calificativul A pentru eficienta energetica, conform criteriilor stricte TELL (Thermostatic Efficiency Label)
RAS-C2 are un domeniu de reglaj al temperaturii de la 8 la 28C, precum si o pozitie pentru protectie anti-inghet
Senzorul termostatic RAS-C2 se livreaza impreuna cu un capacel rosu de protectie, care poate fi folosit pentru reglaj manual in timpul perioadei provizorii de montaj
Material ventile: alama nichelata
Culoare cap: alba.
Fisa tehnica Danfoss Set termostatic RAS-C2, ventil RA-N.
Domeniu reglare temperatura: 8-28C
Culoare cap termostatic: alba RAL 9010
Racord ventil: 1/2"
Temperatura maxima de functionare: 120C; Presiune maxima: 10 bar
Inlocuind robinetele manuale cu robineti termostatici reglabili RAS-C2, mentineti constanta temperatura interioara si reduceti consumul de energie cu pana la 20%.
Termostatele Danfoss economisesc energia: termostatul Danfoss mentine constanta temperatura incaperii. Daca temperatura incaperii coboara sub valoarea setata, termostatul va deschide accesul apei calde in radiator. Atunci cand se atinge valoarea setata, termostatul va inchide accesul apei calde. In acest mod, radiatorul va fi incalzit doar cand va fi necesar sa se atinga temperatura setata.
Capul termostatic trebuie sa aiba posibilitatea inregistrarii temperaturii camerei. Daca doriti sa ascundeti radiatorul si termostatul in spatele draperiei sau mobilierului, este indicat sa instalati un termostat cu senzor la distanta.
Daca plecati de acasa pentru o perioada mai lunga de timp, puteti fixa in siguranta termostatul la *. La aceasta setare, termostatul va mentine temperatura camerei la aproximativ 7-8C.
Regimul cu temperatura scazuta pe timp de noapte: Pentru a realiza economie de energie, pur si simplu setati capul termostatic pe o treapta inferioara, pentru a reduce temperatura in incaperi, in timpul noptii sau in perioadele cand nu este nimeni acasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura