Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Centrala termica Victrix Omnia 25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

319991 lei Lei
Cod produs
3.028358
Out Of stock
Descriere
Centrala termica Immergas Victrix Omnia 25 cu condensare, cu preparare instantanee a apei calde de consum.
Victrix Omnia are racorduri hidraulice si de gaz cf. DIN, usurand instalarea si timpul de asamblare. Conceputa cf. ErP privind consumul de energie, Victrix Omnia este o centrala cu premix total echipata cu un schimbator de caldura din otel inoxidabil. Sectiunea interna, larga si constanta, a schimbatorului de caldura limiteaza depunerile si reduce riscurile de infundare cauzate de impuritatile din apa.
Datorita dimensiunilor compacte extreme ofera o mare varietate de solutii de instalare: in interior, incastrate si in exterior in locuri partial protejate. La fel ca toate centralele cu condensare Immergas Victrix Omnia are clasa energetica A.
POMPA DE CIRCULATIE CLASA A: Pompa electronica de circulatie cu consum redus permite economii semnificative in raport cu pompele traditionale. Prezenta a 2 sonde NTC pe turul si pe returul instalatiei face posibila modularea continua a conditiilor de functionare in acord cu cerintele sistemului, marind eficienta sezoniera. Pompa poate fi setata in mai multe moduri de operare: sarcina hidraulica proportionala, ?t constant sau turatie constanta.
CONTROL ELECTRONIC AL ARDERII: Vana de gaz electronica asigura controlul amestecului combustibil prin intermediul unui electrod multifunctional pozitionat in interiorul camerei de ardere; placa electronica auto-adapteaza parametrii arderii in cazul variatiei densitatii aerului sau a combustibilului. O alta caracteristica este aceea ca nu este necesara inlocuirea duzei la modificarea tipului de gaz (metan/GPL): adaptarea centralei se face printr-un simplu reglaj in software-ul placii electronice.
Pretul include Kit-ul de evacuare.
Puterea nominala Apa calda =25 kW
Puterea utila incalzire min./max. =4,1-20,2 kW;
Consumul maxim de gaz metan =2,2 m3/h
Domeniul de modulare: 20..100 %
Randamentul la 80/60C (nom. / min.) =97,1 / 96,5%; Randamentul la 30% din putere =106,8%
Debitul ACC in regim continuu (T=30C) =12,5 litri/min; debit minim =1,5 litri/min. Presiune minia apa rece =0,3 bar.
Grad protectie electrica: IP X5D. Putere electrica consumata: 90 W.
Vas expansiune: 8 litri.
Dimensiuni h x l x A =738 x 400 x 247 mm; Greutate =29 kg.
Brosura cu centrala termica Immergas Victrix Omnia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura