Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Cap termostatat electronic EasyControl

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5355 lei Lei
Cod produs
7736701574
Out Of stock
Descriere
Cap termostatic electronic Bosch EasyControl pentru radiator.
Robinetii termostatati existenti ai radiatorului pot fi inlocuiti cu usurinta cu capetele termostatate inteligente fara fir de la Bosch pentru radiatoare.
Acestea pot fi montate cu usurinta si, odata ce instalarea este finalizata, puteti seta un program orar individual pentru fiecare cap termostatat inteligent prin intermediul aplicatiei EasyControl CT200. Acest lucru va asigura faptul ca radiatoarele din toate incaperile locuintei se incalzesc doar atunci cand este necesar si la temperatura dorita. Astfel, economia de energie va fi imbunatatita, iar confortul va creste.
Cu ajutorul termostatului inteligent pentru radiator puteti modifica temperatura dorita a unei camere cu pana la jumatate de grad in mod simplu, cu ajutorul unei aplicatii de control. Datorita senzorilor integrati ai termostatului, se poate seta rapid o temperatura confortabila in fiecare camera. In fiecare camera se poate seta si un program de temperatura temporizat. La temperaturi mai mici de 4C programul de protectie impotriva inghetului porneste automat. De asemenea, termostatul inteligent pentru radiator deschide in mod regulat ventilul radiatorului pentru a preveni depunerile de calcar.
Produsul serveste exclusiv la instalarea pe radiatoare (inclusiv convectoare si sistem de incalzire prin plinta) in spatii interioare. Pentru o functionare corespunzatoare, produsul trebuie utilizat impreuna cu EasyControl.
Baterii: 2 x LR6/AA. Durata de viata a bateriilor ? 2 ani. Absorbtia de curent ? 120 mA. Categorie receptie: Categorie SRD 2. Frecventa transmitere 868,3 MHz, 869,525 MHz. Putere transmitere ? 10 mW. Raza de acoperire (in spatiu liber) ? 100 m. Durata conectare @ 868,3 MHz 1% pe ora @ 869.525 MHz 10% pe ora. Racord ventil radiator M30 x 1,5 mm. Modalitate de protectie: IP20. Temperatura ambientala: 0C pana la 50C. Umiditate aer 5% pana la 80%.

Dimensiuni (latime x inaltime x adancime) =48 mm x 57 mm x 103 mm. Greutate (fara baterii) 140 g.
Instructiuni Cap termostatic inteligent Bosch EasyControl
Trimite mesaj
Din Gura in Gura