Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termostat ventiloconvectoare RCF230TD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43253 lei Lei
Cod produs
RCF230TD
Out Of stock
Descriere
Termostat ventiloconvectoare RCF230TD Termostat electronic RCF230TD pentru controlul automat al vitezei ventilatoarelor si controlul ventilelor actionate electric in sistemele de ventilo-convectoare cu 2 sau 4 tevi sau mici instalatii de aer conditionat.
Termostatele sunt dotate cu intrare digitala pentru regim de lucru economic sau stand-by, ce poate fi activata de la distanta sau comutatorul propriu, de la un contact de fereastra sau de la o cartela de acces.
Control P+I (proportional + integral) cu semnal actionare on/off sau PWM (modulatie prin pulsuri on/off) la ventiloconvectoarele cu 2 sau 4 tevi.
La ventilo-convectoarele cu 2 tevi termostatele pot controla un ventil motorizat de amestec cu semnal control proportional flotant.
Memoria EPROM asigura pastrarea reglajelor in cazul caderii tensiunii.
Termostatul se poate adapta la particularitatile aplicatiei folosind cei 38 de parametri configurabili.
Termoactionarile / servomotoarele sunt actionate zilnic pentru a se evita griparea acestora.
Vitezele ventilatorului sunt schimbate automat functie de deviatia de la temperatura de referinta, cu functionare continua sau oprire automata in zona de banda moarta (ajustabila).
Tensiune de alimentare: 230V ca; Putere absorbita: 3 W (de electronica interna), Clasa protectie: - IP20
Afisaj: cu cristale lichide, iluminat, albastru deschis, intensitate reglabila. Indicatii ale afisajului: termometru, temperatura de referinta, fereastra deschisa, regim lucru (incalzire sau racire), service, mod lucru (confort/eco/veghe), ventilator oprit/auto/manual 1, 2, 3.
Forme de control: P+I cu actionare on/off - PWM (modulatie prin pulsuri on/off) pentru actionari termoelectrice on/off in sistemele cu 2 sau 4 tevi; P+I cu actionare proportional-flotant pentru servomotoare montate pe ventile de amestec in sistemele cu 2 tevi
Parametri configurabili: 38, pentru adaptarea perfecta la specificul aplicatiei
Senzor intern: NTC (montarea senzorului de tubulatura anuleaza senzorul intern)
Gama de reglare: +5+35C
Regimuri de lucru 2 tevi: incalzire, racire sau incalzire si racire cu trecere automata folosind senzor de conducta/termostat sau din configurare prin modificarea unui parametru
Regimuri de lucru 4 tevi: incalzire si racire cu trecere automata
Senzor extern optional: Pt1000 (TG-R5 de ambianta, TG-KH sau TG-K3 de tubulatura)
Contact ocupare: digital, pentru detector de prezenta, contact cartela sau fereastra
Iesiri ventilator: 3 relee 230 V ca/3 A, pentru controlul vitezelor auto/man. 1,2,3
Iesiri control motor ventil: 2 digitale (triac), 230 V ca/300 mA max., 20A pentru max. 2 ms, pentru control 2 termoactionari on/off, sau optional un ventil de amestec cu servomotor proportional flotant (doar sisteme cu 2 tevi)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura