Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Incalzire racire by termix ivp

Membru Bizoo de 18 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3325)

Termostat fara fir C3RF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19348 lei Lei
Cod produs
C3RF
Out Of stock
Descriere
Termostat de camera digital neprogramabil cu transmisie radio Logictherm C3 RF pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare
C3RF este adecvat pentru comanda unui aparat de incalzire sau climatizare, fiind compatibil cu majoritatea centralelor termice din Romania si UE, indiferent de tensiunea de comanda (24 V sau 230 V).
Termostatul Logictherm C3RF este mobil, nu necesita legatura electrica prin cablu la centrala, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu cazanul de incalzire). Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat intre receptor si cazan.
Termostatul (emitatorul) si receptorul, sunt perechi. Termostatul emitator si receptorul sunt reglate din fabrica sa lucreze pe aceeasi frecventa si au acelasi cod de adresa.
Pentru a economisi energia bateriilor si a prelungi durata acestora de viata, termostatul nu emite permanent semnale, ci trimite receptorului comenzi cu o anumita periodicitate.
Mobilitatea termostatului fara fir prezinta urmatoarele avantaje: nu necesita pozarea unui cablu electric, se evita deranjul in cladire; permite gasirea locului optim de amplasare; poate fi mutat pe parcursul unei zile, de pilda, ziua in sufragerie, seara in dormitor.
Raza de actiune =50 m in spatiu deschis, si de aproximativ 30 m intr-o cladire, fiind influentata de structura cladirii. Raza de actiune este mult redusa daca undele intampina structuri metalice, beton armat etc.
Daca se intrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona in lipsa curentului electric. Dupa ce reapare tensiunea retelei, termostatul si receptorul vor continua, dupa cateva minute, derularea programului prescris.
Termostatul poate fi folosit in suportul lui sau montat pe perete.
Sensibilitatea de comutare reprezinta diferenta dintre temperatura reglata si temperatura la care termostatul comuta, cupleaza / decupleaza centrala. Sensbilitatea termostatului este de 0,2C.
Precizia de afisare este de 0,5C.
Functia antiblocare pompa. Cu scopul prevenirii blocarii pompei, la ora 0 si 00 minute, termostatul comanda pornirea cazanului pentru un minut. Comanda este data numai in cazul cand timp de 24 ore, termostatul nu a mai dat comanda de pornire.
Iesire releu, tensiune de comutare: 24?250 V AC;

Element termosensibil: NTC 10 kOhm

Radiofrecventa: 868 MHz
Tensiune de lucru: 230 V AC +10%/-15%; Putere: 10 VA; Frecventa =50...60 Hz

Putere consumata =6 W

Curent de comutare la 250 V: max. 6 A res., 2 A inductiv

Cablu electric de conectare: 2x1,5 mm2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura